create a site

Zingen bij Marion

Zingen bij Marion is iets voor jou als:

♥ je de eerste stappen zet in het zingen en ermee wilt kennismaken
♥ je je zelfvertrouwen wilt vergroten met zingen
♥ je zingen leuk vindt en wilt ontdekken wat je kan
♥ je uit je comfortzone wil durven komen
♥ jezelf wilt laten zien en voelen dat je er mag zijn
♥ je vol energie wil zingen
♥ je meer in je lijf wilt komen en minder in je hoofd wilt zitten
♥ je wilt leren zingen vanuit je gevoel
♥ je wilt leren reflecteren op je zang
♥ bewust worden van de basistechnieken bij het zingen

Is Zingen bij Marion hetzelfde als zangles?

Nee, wat ik doe kan je geen èchte zangles noemen. Ik heb geen geaccrediteerde scholing gehad in het geven van professionele zangles. Dit is ook niet waar mijn hart ligt. Waar ik van betekenis kan zijn, ligt op de eerste plaats in het plezier hebben om met zingen en muziek bezig te zijn. Ik maak makkelijk aansluiting met kinderen en jongeren om zo het vuurtje aan te blijven wakkeren voor zingen en muziek.

Ik heb door mijn loopbaan in het onderwijs altijd genoten van het ontrafelen van ieders talent bij kinderen en jongeren. Als je als kind van jongs af aan blijft doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt, ben ik ervan overtuigd dat dat je kan helpen in keuzes die je gaandeweg je leven gaat maken.
Ik heb ook  door het begeleiden van van hooggevoelige en creatief (hoog)begaafde kinderen mogen ervaren dat ze soms baat kunnen hebben bij een andere manier van begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Iets wat uitgaat van hun interesse en motivatie en daarin leren om uitdagingen aan te gaan met zichzelf in relatie tot de omgeving.
Mijn missie is dat elk kind/jongere de gelegenheid krijgt om te kunnen en mogen ontdekken wat bij hem of haar past. Vandaar ook dat ik me richt tot de kinderen en jongeren in de leeftijd van 7 - 18 jaar.
Wil je alleen aan je techniek werken van zingen, dan denk ik graag met je mee over waar je hiervoor terecht kan hier in onze regio. Ik kan je wel basistechnieken leren die betrekking hebben op de 3 basisprincipes van het zingen, namelijk Ademsteun, Open keel en Ontspannen zingen.

Zingen bij Marion

is dus gewoon... Zingen bij Marion